Tehnologia EMS

Ce este EMS

Termenul EMS inseamna stimularea electrica musculara si reprezinta contractia (spasticitatea) musculaturii prin impulsuri electrice.

Tehnologia EMS are mai multe domenii de aplicabilitate, acoperind nevoile particulare ale fiecarui client. Ea poate fi utilizata pentru:

  • tonifierea si/sau intretinerea musculaturii,
  • preventia unor afectiuni medicale,
  • reabilitare medicala post-traumatisme,
  • reabilitare musculara dupa nastere.

Impulsurile transmise de catre aparatul de ultima generatie pe care il utilizam ajung la echipamentul special dedicat activitatii dvs. provocand contractii musculare. Aceste contractii musculare sunt identice cu miscarea propriu-zisa a muschilor in timpul depunerii unui efort.

Gradele de intensitate sunt disponibile, insa trecerea de la un nivel la altul se face treptat, antrenorul dvs. personal ocupandu-se de acest aspect important.

Ce este EMS

Beneficii EMS

Economisești timp!

O sedinta XBODY (EMS) dureaza 20 de minute si este echivalentul a cateva ore de activitate intensa la sala de fitness.

Arzi grasimea si reduci tesutul adipos!

La BodyFit Bucuresti poti avea parte de un antrenament complet de consolidare a musculaturii ce iti va transforma modul in care organismul foloseste caloriile. Daca ai probleme cu greutatea sau, pur si simplu, doresti sa ajungi la o silueta de invidiat, BodyFIT Bucuresti este solutia.

Iti cresti masa musculara!

La BodyFit Bucuresti vei primi un costum special XBODY, in functie de dimensiunea pe care o porti in mod normal. EMS este o tehnologie care nu da gres. Convinge-te singur(a)!

Amelioreaza durerile de spate!

Costumul XBODY este special conceput pentru a lucra, intr-un mod corect, muschii ce sustin coloana vertebrala. Aceasta musculatura este, de cele mai multe ori, neglijata in antrenamentele obisnuite, desfasurate la o sala de fitness. Prin EMS, muschii spatelui devin mai puternici si durerile de spate se diminueaza. In unele cazuri, durerile de spate dispar cu totul in urma desfasurarii unui antrenament XBODY pe o perioada mai lunga de timp. Stai prea mult timp pe scaun? Canduci foarte mult si spatele te deranjeaza? Ai probleme cu coloana?
Solutia este BodyFit Bucuresti!

EMS

EMS echilibreaza sistemul muscular

XBODY iti echilibreaza intreg sistemul muscular datorita faptului ca aplicarea impulsurilor are loc si pe muschii mai putin dezvoltati. Echipamentul XBODY, special creat pentru acest lucru, te ajuta sa arati asa cum ti-ai dorit!

 

 

Spune-ti parerea!

comments