Ultima tehnologie in materie de EMS este disponibila si in Romania

Pentru prima data in Romania, tehnologia de electrostimulare musculara (EMS) wireless este disponibila si o poti testa. Tehnologia de ultima ora se bazeaza pe un concept revolutionar ce face antrenamentele EMS mai usoare si placute. Afla in continuare care sunt diferentele si de ce trebuie sa incerci noua tehnologie!

EMS wireless

EMS wireless

BodyFit Bucuresti, importator si distribuitor unic pe teritoriul Romaniei, aduce pentru prima oara in prim plan un aparat de electrostimulare musculara total diferit de cele existente pe piata pana in acest moment. Numele acestui aparat EMS wireless este JustFit by BodyFit.

JustFit by BodyFit - EMS wireless

JustFit by BodyFit – EMS wireless

EMS – Conexiune wireless

Spre deosebire de aparatale EMS existente pana in acest moment, JustFit by BodyFit – tehnologia EMS wirelessva scapa de inconfortabilele cabluri de conexiune dintre aparat si vesta cu care lucrati. Veti avea libertate deplina de miscare, veti fi mai mobili si va veti putea concentra pe exercitiile fizice fara ca altceva sa va distraga atentia.
Testeaza si tu noua tehnologie aici!

 

EMS wireless

EMS wireless

 

Veste revolutionare wireless

Noile veste JustFit by BodyFit sunt mai usoare, facand antrenamentele mai placute. Exercitiile fizice vor putea fi efectuate mult mai usor, senzatia de disconfort datorata echipamentului fiind redusa la minimum.
Testeaza si tu noua tehnologie aici!

 

Veste EMS wireless

Veste EMS wireless

 

Antrenament simultan in mai multe persoane cu acelasi aparat

Daca pana acum un aparat de electrostimulare musculara era folosit de catre o singura persoana, JustFit by BodyFit schimba regulile! Antrenamentul a doua sau mai multe persoane se poate desfasura simultan, utilizand acelasi aparat. Avantajul dvs. – spatiu mai mare de lucru, astfel incat sedintele vor fi mai placute.
Testeaza si tu noua tehnologie aici!

 

JustFit By BodyFit

JustFit By BodyFit

 

Te poti antrena oriunde

Tehnologia wireless face posibila efectuarea antrenamentelor oriunde, nemaifiind legati de o anumita locatie. De acum, antrenamentele EMS se vor putea desfasura oriunde. Imaginati-va cum ar fi sa puteti face antrenamentele pe plaja sau la munte. Studioul EMS nu mai este un lucru de care sunteti legati!
Testeaza si tu noua tehnologie aici!

 

Antrenament EMS wireless

Antrenament EMS wireless


Esti proprietarul unui studio EMS si vrei sa oferi clientilor tai ultima tehnologie in materie de EMS?
Contacteaza-ne ACUM!

Vrei sa testezi tehnologia JustFit by BodyFit? Fa-ti o programare aici!

Spune-ti parerea!

comments